(Video) ”Nasib Baik Kain Pelikat Tak Terlucut..” Main Tarik Tali Dalam Asrama, Raih 700 Ribu Tontonan Dalam Sehari

(Video) ”Nasib Baik Kain Pelikat Tak Terlucut..” Main Tarik Tali Dalam Asrama, Raih 700 Ribu Tontonan Dalam Sehari

Pengalaman tinggal di asrama sewaktu zaman persekolahan mahupun kolej pastinya tidak akan dilupakan oleh sesiapa pun. Apatah lagi jika ditempatkan bersama rakan-rakan yang memang ‘sekepala’. Memang meriah sebab ada je aktiviti yang akan dilakukan.

loading...

Seperti perkongsian video oleh seorang pengguna twitter amrlhakim yang menjadi tular di media sosial. Dalam tempoh tidak sampai 48 jam dimuat naik, video berkenaan telah mendapat hampir 700 ribu tontonan.

Video berdurasi 27 saat yang dirakamkan di sebuah institusi pengajian tinggi awam itu memaparkan sekumpulan pelajar lelaki yang sedang bermain tarik tali di hadapan koridor bilik mereka. Memang kelakar dan ‘win’ habis lah!

Tonton video di bawah :

loading...

Rata-rata netizen yang membanjiri ruangan komen turut mengakui terhibur dengan video tersebut. Ada pula yang teringat kenangan lama sewaktu zaman belajar dulu!

Nasib baik kain pelikat yang depan tak terlucut

loading...

Mana la dapat tali tu..

Kesian member depan kena tarik

Dah kalah nak angkat penyapu

loading...

Sumber : Twitter _amrlhakim

Sumber diambil daripada https://siakapkeli.my/2019/11/09/video-nasib-baik-kain-pelikat-tak-terlucut-main-tarik-tali-dalam-asrama-raih-700-ribu-tontonan-dalam-sehari/
Author: Sha Rossa

loading...
loading...